Over GPW Turbine Support B.V.

Sinds januari 2005 is GPW Turbine Support gespecialiseerd in het reviseren en onderhouden van stoom- en gasturbines. Daarnaast reconditioneren en reviseren wij pompen van allerhande merken en verzorgen wij werkzaamheden aan ander rotating equipment. Onder onze werkzaamheden vallen onder andere de volgende werkzaamheden: herstellen van schoependragers, vlakken van turbinehuizen, slijpen van generatorafdichtingen, reviseren van elektromotoren en uitlijnen van pompen.

Gelegen nabij de Europoort en de Botlek
Wij hebben een vestiging in Stellendam, dichtbij de Europoort en het Botlekgebied. Wij verzorgen werkzaamheden zowel on-site als in onze eigen werkplaats. Vanwege onze gunstige ligging kunnen wij u altijd uitstekend van dienst zijn. Onze hoog opgeleide monteurs leveren 24 uur per dag, 7 dagen per week vakmanschap, wat ons een zeer betrouwbare partner maakt voor onderhoud aan en revisie van uw rotating equipment.

Merk-onafhankelijke specialist
Wij opereren merk-onafhankelijk en kunnen dus voor alle merken turbines en pompen worden ingezet. Dankzij ons onafhankelijke advies bent u als klant verzekerd van de beste oplossing. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit is onze grootste prioriteit. Wij voeren onze werkzaamheden uit volgens OEM- en/of klantspecificaties. Betreft het projectmatige revisiewerkzaamheden, dan ontvangt u altijd een digitale en schriftelijke eindrapportage.

Hoog opgeleide vakmensen
Alle medewerkers van GPW Turbine Support hebben hun bemetel diploma gehaald en daarnaast diverse vakgerichte cursussen gevolgd. Tijdens hun werkzaamheden doen onze monteurs ook een schat aan ervaring op. Mede hierdoor is GPW Turbine Support een bedrijf dat op vele markten thuis is. Wij informeren u dan ook graag over wat wij voor u kunnen betekenen.

DAAROM GPW

  • GPW Reviseert alleen volgens OEM- en klantspecificaties
  • Internationale normeringen zoals API 610 en ANSI.
  • Leveren van hoogwaardige kwaliteit is prioriteit nummer 1.
  • De werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats en on-site.
  • Monteurs kunnen ingezet worden bij alle vormen van rotating
  • Digitale en schriftelijke eindrapportage in boekvorm