GPW Opleiding

GPW Turbine Support is een erkend leerbedrijf en heeft naast een aantal jongeren in dienst, ook stageplaatsen.

GPW Turbine Support geeft naast een enerverende baan ook mogelijkheden op een goede technische opleiding zoals 1e monteur industrieel onderhoud op niveau 3 en niveau 4.

In eerste instantie kom je in de werkplaats terecht waar je gaat werken volgens de GPW structuur, d.w.z. dat je leert werken met een werkplaats rapportage.

Met deze rapportage doorloop je het gehele traject van b.v. het reviseren van een centrifugaal pomp van ingangsinspectie tot eindrapportage je leert hiermee de praktische kant van de pomptechniek.

Daartussen is er een heel scala van werkzaamheden zoals demontage, meten , reparatie adviezen geven, onderdelen bestellen, monteren en testen van de pomp. (dus je bent niet de gehele dag bezig met vuil werk maar ook met computer en telefoon).

Ook moet regelmatig de pomp bij de opdrachtgever weer gemonteerd worden, daarna uitlijnen en in bedrijfstellen in samenwerking met operatie.

Dit uitlijnen leer je in de werkplaats met laser uitlijn apparatuur op een oefen pomp skit.

Regelmatig ga je met de turbine monteurs mee naar de elektriciteitcentrales waar je meeloopt met een mentor die je het vak van turbine monteur leert.

Al met al kun je bij GPW Turbine Support uitgroeien tot allround rotating technicus.

DAAROM GPW

  • GPW Reviseert alleen volgens OEM- en klantspecificaties
  • Internationale normeringen zoals API 610 en ANSI.
  • Leveren van hoogwaardige kwaliteit is prioriteit nummer 1.
  • De werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats en on-site.
  • Monteurs kunnen ingezet worden bij alle vormen van rotating
  • Digitale en schriftelijke eindrapportage in boekvorm