Turbine (rotating) monteurs

GPW Turbine Support verzorgt het onderhoud en de revisie van uw turbines. Dit kan door middel van detachering van monteurs of GPW werkt op basis van complete aanname van de machine.

GPW heeft ongeveer 30 eigen monteurs in dienst die allen zeer ervaren zijn met het  reviseren  van stoom- en gasturbines, ventilatoren, generatoren, pompen en tandwielkasten.

Onze monteurs zijn alle in bezit van de SSVV certificaten voor de risicovolle werkzaamheden die bij de revisie van turbines en dergelijke werkzaamheden naar voren komen. Tevens zijn de meeste  van de GPW  monteurs HSE volwassen.

Turbine rotor

De rotor van een turbine is een zeer complex geheel, een as met een groot aantal schoepen, soms heeft een turbine lagerschade en daardoor kunnen  de ashalzen van de rotor zijn beschadigd.

GPW zorgt dat de ashalzen ter plaatse geslepen worden zodat de rotor niet gelicht hoeft te worden, ook verzorgt GPW dat het lager opnieuw wordt ingegoten en weer op de juiste diameter wordt gemaakt.

Deze manier van repareren is enorm kostenbesparend omdat niet gehele turbine moet worden gedemonteerd.

Verder kunnen schoepen worden vervangen, ook het uitlijnen van de gehele machine valt binnen het werkpakket.

Turbine schoep

De schoepen van een turbinerotor zijn zeer gevoelige onderdelen die vaak aangeslagen zijn door hitte en vocht, GPW herstelt deze aangeslagen schoepen door middel van glasparen stralen. Glasparel stralen is een manier van oppervlakte behandeling die geen materiaal afneemt maar wel het vuil en corrosie.

GPW verzorgt ook dat de complete rotor middels glasparel wordt behandeld eventueel ter plaatse , de rotor wordt dan naar een speciale tent getransporteert en daar verder behandeld.

Meer weten? Neem contact op

 

 

 

DAAROM GPW

  • GPW Reviseert alleen volgens OEM- en klantspecificaties
  • Internationale normeringen zoals API 610 en ANSI.
  • Leveren van hoogwaardige kwaliteit is prioriteit nummer 1.
  • De werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats en on-site.
  • Monteurs kunnen ingezet worden bij alle vormen van rotating
  • Digitale en schriftelijke eindrapportage in boekvorm